Ervaren .Net developer gezocht

Software en Systemen, Storingen verhelpen

Geplaatst
11 April 2019
Locatie
Overijssel
Contact
Ja, de werkzaamheden moeten op locatie worden uitgevoerd
Termijn
In overleg
Budget
In overleg
Reacties
2

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancers,

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van software voor de meest dynamische branche? Dan ben je bij deze opdrachtgever aan het juiste adres: wij maken software oplossingen voor de zorg. De zorg is continu in beweging en heeft te maken met steeds veranderende regelgeving. De software oplossingen van de opdrachtgever zorgen ervoor dat alle processen optimaal worden ondersteund, zodat organisaties effectief en efficiënt kunnen werken. Onze uitdaging in de software ontwikkeling is het steeds inspelen op de ontwikkelingen in de zorgmarkt en onze klanten daarbij optimaal ondersteunen.
Onze softwareoplossingen ontwikkelen we met een relatief klein team van enthousiaste, gedreven professionals. We werken volgens de scrum methodiek. We hechten veel waarde aan (functionele) inbreng van onze developers en zijn er van overtuigd dat die input tot de beste oplossingen leidt. We werken met functionele kaders, maar daarbinnen heb je als developer, samen met je collega’s, veel ruimte om mee te denken en een technische vertaling te maken. Zo bouwen we samen aan de beste software voor de zorg.


App Front-end developer (medior/senior)
Als front-end developer ontwikkel je onze mobiele softwareoplossingen: ***App en RemotePro. Met de mobiele softwareoplossingen van de opdrachtgever worden zorgverleners onderweg optimaal ondersteund: zij hebben alle gegevens die zij nodig hebben voor de zorgverlening direct en altijd bij de hand. Je vertaalt concepten naar functionele software-architectuur en ontwikkelt samen met je collega’s deze oplossingen.
Jouw profiel:
• HBO werk- en denkniveau
• Ervaring met .NET / Xamarin, iOS en/of Android
• Ervaring met C#
• Ervaring met Mvvmcross is een pre
• Je bent in hoge mate in staat zelfstandig te werken

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play