Laravel - Web developer | 2-5 dagen p/w |

Website en Apps, Webapplicatie bouwen

Geplaatst
13 Augustus 2019
Locatie
Zwolle, Overijssel
Contact
Ja, ik wil regelmatig afspreken om face-to-face de voortgang te bespreken
Termijn
Binnen 3 maanden
Budget
In overleg
Reacties
13

Opdrachtomschrijving

Beste developer,

Momenteel zijn we bezig met de bouw van een nieuw te gek platform genaamd Happiness. Happiness is een app waarmee je allerlei belevingen kan ontdekken die je kan doen alleen of samen met anderen. Wij werken met zijn vieren samen, waaronder nu één Flutter developer met voldoende kennis.

We zitten momenteel op 70% met het project en zijn op zoek naar een of meerdere developers die houden van een uitdaging en kunnen bouwen aan de laatste 30% van de flutter (dart) app / laravel api / laravel cms.

Wij zoeken iemand die kennis heeft van Laravel en Web development. Daarbij moet je van uitdaging houden. Mocht de samenwerking goed gaan kunnen wij voor langere termijn het samenwerkingsverband aan gaan. Het is voor minimaal 2 dagen in de week, maar het liefst iemand die 3-5 dagen met ons samen wilt werken. Het liefst werken wij elke dag samen op ons kantoor in Zwolle, alleen weten wij dat dit niet voor iedereen haalbaar is. Vanuit die invalshoek vragen wij dan ook om minimaal 1 dag in de week op kantoor te zijn.

We nodigen je graag uit om de app zelf te testen en om kennis te maken! Wellicht tot snel!

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play