Online eindredacteur

Tekst en Vertaling, Website teksten schrijven

Geplaatst
8 Augustus 2019
Locatie
Baarn, Utrecht
Contact
Nee, maar ik wil wel graag een of twee maal face-to-face overleggen
Termijn
Binnen 3 maanden
Budget
In overleg
Reacties
2

Opdrachtomschrijving

Online eindredacteur
Voor een nieuwe contentplatform (gericht op lifestyle, gezondheid, balans etc.) zijn wij op zoek naar een online eindredacteur die samen met ons marketingteam de online vindbaarheid en imago van ons bedrijf wil verhogen. Redactionele eindverantwoordelijkheid, creativiteit en teamwork zijn belangrijke aspecten die wij verwachten van onze web redacteur.

Je bent eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en redigeren van web-teksten en blogs. Het waarborgen van de kwaliteit content en het inbrengen van creativiteit zijn de belangrijkste pijlers.

Dit ga je doen
Teksten redigeren en controleren zodat deze voldoen aan de richtlijnen, stijl en kwaliteit die bij onze organisatie past. Daarnaast verwachten we dat je meedenkt in de contentstrategie en zelf content kunt creëren. In eerste instantie zal de frequentie tussen 8 tot 10 artikelen/blogs per maand liggen.

Wie ben jij?
Je bent in ieder geval een meer dan uitstekende schrijver met passie voor de Nederlandse taal.
Je hebt affiniteit met lifestyle/gezondheid en wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van het nieuwe platform. Je hebt een proactieve houding en een scherp oog voor detail. Je krijgt voldoende de mogelijkheid om je creativiteit te uiten. Je kennis van online marketing is in het kader van SEO teksten goed te noemen.

Jouw ervaring
Je hebt minimaal een afgeronde hbo (Journalistiek of Nederlands)
Relevante werkervaring in de online marketing en (eind)redactie

Heb je het gevoel dat deze opdracht goed bij jou past en denk je dat je een mooie bijdrage kan leveren aan het nieuwe platform? Dan maken we graag kennis met je!

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play