Online eindredacteur - Lifestyle/gezondheid platform

Tekst en Vertaling, Bestaande tekst corrigeren of redigeren

Geplaatst
14 Augustus 2019
Locatie
Baarn, Utrecht
Contact
Ja, ik wil regelmatig afspreken om face-to-face de voortgang te bespreken
Termijn
Binnen 3 maanden
Budget
In overleg
Reacties
4

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Ben jij onze nieuwe online eindredacteur?
Voor een nieuw contentplatform (gericht op lifestyle, gezondheid, beauty, balans etc.) zijn wij op zoek naar een online eindredacteur die samen met ons marketingteam de online vindbaarheid en het imago van onze organisatie wil verhogen. Je bent eindverantwoordelijk voor het redigeren, controleren en coördineren van de geschreven artikelen. Het waarborgen van de kwaliteit en het inbrengen van creativiteit zijn ook belangrijke pijlers.

Dit ga je doen
Coördineren van aangeleverde teksten, deze teksten redigeren en controleren zodat deze voldoen aan de richtlijnen, stijl en kwaliteit die bij onze organisatie past. Je bewaakt de deadlines en zorgt dat artikelen op tijd klaar staan voor publicatie. In eerste instantie zal de frequentie tussen 8 tot 10 artikelen/blogs per maand liggen.

Daarnaast verwachten we dat je meedenkt in de contentstrategie en mogelijk ook zelf content creëert. We zijn op zoek naar iemand die graag meedenkt. Enkele keren per maand komen we samen om de gang van zaken te evalueren, de strategie aan te scherpen en eventueel aan te passen.

Wie ben jij?
Je bent in ieder geval een meer dan uitstekende schrijver met passie voor de Nederlandse taal.
Je hebt affiniteit met lifestyle/gezondheid en wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van het nieuwe platform. Je hebt een proactieve houding en een scherp oog voor detail. Bij ons krijg je voldoende de mogelijkheid om je creativiteit te uiten. Je kennis van online marketing in het kader van SEO teksten is ook goed te noemen.

Jouw ervaring
• Je hebt minimaal een afgeronde HBO (Journalistiek of Nederlands)
• Relevante werkervaring in eindredactie en online marketing (SEO, zoekwoorden etc.)

Heb je het gevoel dat deze opdracht goed bij jou past en denk je dat je een mooie bijdrage kan leveren aan het nieuwe platform? Dan maken we graag kennis met je!

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play