Financieel Analist Gezocht

Financieel, Overige consultancy

Geplaatst
17 Mei 2019
Locatie
Utrecht, Utrecht
Contact
Ja, de werkzaamheden moeten op locatie worden uitgevoerd
Termijn
Binnen 6 maanden
Budget
€ 90 - 120 per uur
Reacties
0

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancer,

Voor onze grote opdrachtgever hebben wij een leuke uitdagende opdracht waarvoor we op zoek zijn naar een Financieel Analist met aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 3 jaar die aansluit bij de omschreven taken. De opdracht moet 36 uur op locatie gevoerd.
- Locatie: Utrecht
- Termijn: Vanaf 1 juli tot 31 december 2019, met optie tot verlenging
- Uurtarief: €90 - €120

Omschrijving:
Binnen de afdeling Toezicht en Handhaving Bebouwde Omgeving vindt onder andere het toezicht en de handhaving op de Woningwet, Huisvestingswet en de APV (o.a. horeca, drugs en seksinrichtingen) plaats. Als financieel analist geef je invulling aan een nieuw project binnen VTH. Het project richt zich op goed verhuurderschap waarbij onder andere gekeken wordt naar financiële constructies en transacties op de vastgoedmarkt in de regio. Het project bestaat uit actief toezicht en een sanctionerende handhavingsstrategie. Voor een doelgerichte aanpak is het versterken van de informatiepositie van belang. Als financieel analist werk je samen met de informatie analist, data scientist en een team van inspecteurs en handhavers aan een effectieve voorbereiding van actief toezicht.

Je taken zijn:
 Je analyseert financiële data over vastgoed(misbruik) op basis van eigen onderzoek of op basis van meldingen uit de stad.
 Je bent in staat om de vermogenspositie van personen en/of bedrijven te duiden
 Je stelt financiële inzichten en analyses op die de inzet van inspecteurs en juristen doelgerichter en effectiever maakt.
 Je hebt zeer goede kennis op het gebied van financiële analyses (op basis van openbare en “gesloten” bronnen.)
 Jij herkent indicatoren van fraude bij vastgoedtransacties.
 Je werkt integraal samen met partnerorganisaties in de regio.
 Je deelt je financiële kennis met collega’s.

Jij bent:
- Je hebt een financiële opleiding bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscale Economie dan wel aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 3 jaar (opgedaan) die aansluit bij de omschreven taken (bijvoorbeeld in de Vastgoedsector);
- Je hebt een wo denkniveau;
- Je bent creatief, besluitvaardig, flexibel, ondernemend en resultaatgericht. En je bent in staat om projectmatig en integraal te werken.
- Je hebt affiniteit en ervaring met één van beide vakgebieden: Vergunning, Toezicht en Handhaving & Veiligheid/ondermijning.

Goed om te weten:
Overleggen van VOG is vereist; een screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure;
Onbetaald parkeren in de directe omgeving van het kantoor is niet mogelijk;

Geïnteresseerd? Reageer dan direct of stuur een mail naar request@freelancer.nl met uw CV, motivatie en het gewenst uurtarief!

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play