Freelance opdracht Schrijver auto biografie voetbalboek

Schrijver auto-biografie voetbalboek

Tekst en Vertaling, Boek schrijven

Geplaatst
3 Januari 2017
Locatie
Rotterdam, Zuid-Holland
Contact
Ja, de werkzaamheden moeten op locatie worden uitgevoerd
Termijn
In overleg
Budget
In overleg
Reacties
16

Opdrachtomschrijving

Beste potentiële opdrachtnemer,

Ik schrijf op dit moment een auto-biografie van mijn voetbalboek. Het boek gaat over mijn ervaringen in de voetballerij. Ik heb het voor 65% geschreven, maar dien de overige gedeelte 35% nog te schrijven. De bedoeling is dat de 65% wordt gecorrigeerd en eventueel ook wordt aangevuld of gecorrigeerd met dingen die nog ontbreken terwijl ik de 35% aan het schrijven ben. Als de 65% af is, dan zal de overige 35% ook gecorrigeerd/aangevuld moeten worden (gecorrigeerd op spelfouten/zinsopbouw) en stukken die er nog ontbreken. Sommige dingen zullen er misschien ook meerdere malen worden vermeld, dat dient dan ook geknipt te worden.

Ik ben op zoek naar een schrijver die mij kan helpen in het proces. Ik ben zelf geen geboren schrijver, dus er zal nog een hoop moeten gebeuren voordat ik mijn boek kan uitbrengen. Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in het schrijven van autobiografieën, bij voorkeur in de voetbalwereld. Iemand met ervaring kan zo zien wat er nog aan ontbreekt en wat niet goed erin staat. Verder dient er ook een hoop gecorrigeerd/herschreven te worden (zinsopbouw/spellingfouten). Het is echter niet zo dat het volledige boek herschreven dient te worden.
Het aantal pagina's tot zover zijn 102 pagina's (65%) op A5 formaat. Het volledige boek zal dus niet meer dan 200 A5 pagina's bevatten.

Het prijs is in overleg. Het is afhankelijk van hoe snel de opdracht afgerond kan worden en wat er op de CV van de schrijver staat. De opdrachtnemer zal verder niet vermeld worden in het boek. Er is dus sprake van een ''spookopdracht''. Verder dient de schrijver ook een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen (bescherming inhoud boek).

Schrijver dient bij voorkeur ook woonachtig te zijn in regio Rotterdam en beschikbaar te zijn qua tijd.

Ik hoor het graag.

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play