iOS ontwikkelaar gezocht

Website en Apps, iPhone of iPad app ontwikkelen

Geplaatst
12 Juni 2019
Locatie
Rotterdam, Zuid-Holland
Contact
Ja, ik wil regelmatig afspreken om face-to-face de voortgang te bespreken
Termijn
Er is geen vaste einddatum
Budget
In overleg
Reacties
4

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancer,

Veel mensen zien het keyboard op hun iPhone als louter een inputapplicatie, wij zien het als een tool met veel meer potentie. Nog meer dan Facebook, Whatsapp of Instagram is je keyboard applicatie de meest gebruikte app op een dag.

Dit maakt het dat wij een keyboard aan het ontwikkelen zijn die enerzijds efficiënt is en anderzijds fun en cool zodat het de jongere doelgroep aanspreekt. Wij zijn een tweemans team, een designer en een developer, die de keyboard app voor 75% af hebben. Echter voor het laatste stukje zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar die voornamelijk hetin-app gedeelte kan ontwikkelen en ons team kan komen versterken.

Freelance opdrachten zijn er genoeg, dit is echter een opdracht waarmee wij serieus marktleider willen worden onder de 3rd party keyboard en zoeken dan ook mensen die net als ons de ambitie en passie hebben om de app store te veroveren. Mocht je geinteresseerd zijn neem dan contact op dan laten we graag zien waar wij aan werken.Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play