Sluit je aan bij duizenden opdrachtgevers

Plaats nu binnen ongeveer 2 minuten een opdracht

STAP 1
STAP 2
STAP 3
STAP 4

Waar ben je naar op zoek?

Vat je opdracht samen in één zin. In een volgende stap kan je een uitgebreidere omschrijving geven. Een goede opdracht titel trekt de interesse van de juiste freelancers.
{{ errors.title[0] }}
Kies de categorie en rubriek die het beste bij je opdracht passen. Weet je niet welke rubriek het meest van toepassing is of staat de juiste rubriek er niet bij? Kies dan 'Overig' of laat de rubriek leeg.

Account info

{{ errors.firstName[0] }}
{{ errors.lastName[0] }}

Realisatie

{{ errors.maxRate[0] }} {{ errors.minRate[0] }}
{{ errors.locationTypeId[0] }}
Huidige locatie
{{ errors.scheduleStart[0] }}
{{ errors.scheduleEnd[0] }}
Plaats de opdracht ook op Freelancer.be

Omschrijving

Beschrijf hier je opdracht duidelijk en zo volledig mogelijk. Maak gebruik van alinea's en omschrijf wat je gewenste resultaten zijn. Hierdoor ontvang je de beste reacties van de juiste freelancers.
{{ errors.description[0] }}
Verplicht veld
Ik ga akkoord met de van Freelancer.nl

Opdracht targeting en zichtbaarheid

De opdracht is voor iedereen zichtbaar. De opdracht is standaard niet zichtbaar voor iedereen. Je kunt je hieronder richten op individuele gebruikers of samenwerkende agencies. De opdracht is alleen zichtbaar voor de directe connecties van jouw agency. Je kunt je richten op extra individuele gebruikers of samenwerkende agencies hieronder. De opdracht is alleen zichtbaar voor jouw volledige netwerk: de directe connecties van je agency en hun 1ste en 2de niveau connecties. Je kunt je richten op extra individuele gebruikers of samenwerkende agencies hieronder.

  • {{ user.displayName }}

Verificatie van telefoonnummer

Je ontvangt een verificatiecode per sms. Voer hier de code in om je telefoonnummer te verifiëren.

Als je jouw telefoonnummer niet verifieert, wordt je opdracht mogelijk niet goedgekeurd. Als je de verificatiecode niet ontvangt, kun je je telefoonnummer bekijken en de verificatie opnieuw proberen onder Mijn Profiel.

Je kunt de opdracht beheren en de status volgen onder Mijn Opdrachten.

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten