********* is groot geworden door klein te blijven. Ik – Martijn Kuilema – bouw professionele WordPress websites en webshops. Dat doe ik fulltime, sinds 2006.

PERSOONLIJK
Geen bedrijf is hetzelfde en daarom werk ik graag met een persoonlijke aanpak. Een persoonlijke aanpak en een goede klik zijn hierbij belangrijk. Zo krijgen we een fijne samenwerking en het beste resultaat.

SPARRINGPARTNER, KUNDIG & EERLIJK
Ik doe niet aan gladde praatjes en moeilijke vaktaal om te imponeren. Ik hou van een eerlijk gesprek waarin we kennismaken en ik mijn deskundige visie geef op je website en je online kansen voor je onderneming.

KLANTEN OVER WEBKUNNER
"Hij maakte mijn website alsof het zijn website betreft, kortom: voor een creatieve topprestatie met snelheid: webkunner Martijn!"

"Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en ik wil aangeven dat wat hij maakt van hoge kwaliteit is. Ook internationaal geaccepteerde websites!"

"Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!"

"Zijn creativiteit kwam erg sterk naar voren. Hij wist precies wat ik wilde en denkt graag met je mee. Dank je wel Martijn, ik ben erg blij met mijn website!"

Lees alle referenties op ************/referenties/
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play