Creatief, commercieel en verbindend! 3 woorden die mij goed samenvatten. Meer dan 12 jaar ervaring binnen de foodretail branche en een aantal stappen in mijn carrière doorlopen: productmanagement, trademarketing en het grootste gedeelte als key accountmanager met verantwoordelijkheid voor de grotere retail accounts (als Ahold). Binnen de rol als key accountmanager heb ik me breder kunnen ontwikkelen dan sales alleen en heb ik expertise opgedaan in brandmanagement en activatie plannen en een aantal impactvolle categorieprojecten kunnen opstarten en innovatieve concepten, maar ook samenwerkingen kunnen introduceren. Met deze ervaring ben ik de ***************** gestart: een interim- en projectmanagement bureau die bruist, verbindt en creëert! ***************** wil relevant zijn en impact creëren, door het verschil te maken.

Ik ben van waarde in interim functies (sales en marketinggerelateerd), verandermanagement én projectmanagement: bijv. quick scan sales/marketing afdeling of productontwikkeling + advies, traject sterker offreren, categorie projecten, concurrentie-analyse, brandactivatieplan , customer journey, of een geheel businessplan voor een nieuw product of een product op een nieuwe markt. Zowel nationaal als internationaal.

Mijn doel is om naast de FMCG ervaring die ik heb ook maatschappelijk meer bij te dragen. Ik sta daarom zeker open voor opdrachten in de zorg of non-profit, waarbij mijn ervaring in het bedrijfsleven goed zou kunnen bijdragen!

***************** is 1 maart gestart. Voor meer informatie en referenties, check de website: ************ .
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play