Mijn naam is Alain ********* en twee jaar geleden ben ik begonnen met het serieus ontwikkelen van mijn Instagrampagina. De afgelopen tijd heb ik uren per dag gespendeerd om zoveel mogelijk te weten te komen over het platform. In de tussentijd heb ik mijn persoonlijke account ontwikkeld naar een pagina die maandelijks met meer dan 2.500 volgers groeit.

Daarnaast heb ik een Instagram netwerk van zes pagina's opgezet en ontwikkeld, die met gemiddeld 8.000 volgers per maand groeit. Nu vind ik het tijd om andere te helpen, daarom ben ik Trinaty begonnen!

Tot op heden heb ik meerdere ondernemingen en personen geholpen met het ontwikkelen van hun Instagram pagina. Doordat ik vele pagina’s beheer heb ik alle nodige kennis van het platform, van groeistrategieën tot het algoritme. Hierdoor ben ik in staat volledige dienstverlening aan te bieden op het gebied van Instagram. Dit houdt onder ander in: het opzetten en uitvoeren van een groeistrategie, advies rondom alle facette van Instagram en het volledig bijhouden van jouw Instagram pagina (posten van foto’s, reageren op comments, zoeken van content voor jouw profiel etc.)
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play