Ik ben afgestudeerd met een bachelor of science diploma bij de opleiding International Game Architecture and Design op het NHTV in Breda (Heet nu voortaan Breda University of Applied Sciences). Op deze studie ben ik begonnen met een algemene richting, waardoor ik veel kennis heb over de drie aspecten van game development. (Game design, 3D Art, Programming).

Mijn hoofdrichting is nu programmeren, wat ik voornamelijk doe in Unity 3D.
Ook heb ik een jaar ervaring met programmeren in Unreal Engine 4 (C++, Blueprints). Van alle jaren heb ik consistent in teams gewerkt van willekeurige grootte.

Ik heb ook redelijk wat ervaring in 3D Art met gebruik van Maya. Momenteel werk ik ook in Blender, gezien dit een goede optie is voor projecten voor een lager budget en freelance werk.

Ik ben bekend met alle algemene termen binnen game development.

Persoonlijk word ik beschreven als een makkelijk persoon om mee samen te werken.
Ik neem een professionele houding aan tegenover een klant en probeer zo goed mogelijk te kijken naar wat de klant wilt. Ik zal dan ook eerlijk zijn als een doel niet binnen een bepaalde tijd behaald kan worden of dat dit buiten mijn expertise ligt. Als ik denk dat er verbeteringen mogelijk zijn binnen een product dan zal ik daar ook eerlijk over zijn.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play