Ik ben Alexander ******** en ik dans al voor meer dan 15 jaar. Ik heb als professionele danser gewerkt bij verschillende gezelschappen, waaronder het Scapino ballet in Rotterdam en het NDT in Den Haag. Tijdens mijn werk als danser heb ik mogen werken met veel bekende choreografen en heb ik zelf ook verschillende choreografieën gemaakt. Nu ben ik dans docent en een mobiliteit trainer maar vooral een freelancer.

Ik heb een liefde voor de helende werking van beweging, op mensen. Als dans docent of mobiliteit trainer is het mijn passie om mensen verder te brengen in hun vermogens. Als dans freelancer krijg ik de kans om op een intiemer manier gevoelens en emoties op te wekken bij mensen.

Naast het kunst in beweging, ben ik ook een therapeut die zich richt op groei bij mensen. Ik combineer verschillende methodes zoals ontspanning/sport/trigger-point/intuïtieve massages, aromatherapie, schud therapie, wandel therapie, coaching en verschillende cursussen om dit te bereiken.

Ik ben iemand die hard werkt, perfectionistisch is maar daarnaast ook houdt van gezelligheid, iets moois creëren met anderen en open staat voor andermans ideeën.

Hopelijk betekenen we iets voor elkaar
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play