Het is mijn passie om professionals, teams en organisaties te helpen om veranderingen waar te maken. De rode draad in de rol die ik vervul is dat ik anderen help om hun eigen potentieel te ontdekken en in te zetten. Daarin zie ik het als mijn taak om een klimaat te creëren waarin eigenaarschap, continu leren en het aangaan van (h)echte relaties centraal staan. In mijn aanpak pas ik de inzichten en ervaringen toe, die ik in de afgelopen 15 jaar - met vallen en opstaan - heb opgedaan bij grote en middelgrote bedrijven in de zakelijke sector. Bij deze bedrijven heb ik bedrijfskundige èn veranderkundige expertise opgebouwd, waardoor ik zowel voor de ‘harde’ als ‘zachte’ kant interventies kan ontwerpen en faciliteren.

Mijn hulp bied ik vanuit diverse rollen in uiteenlopende vormen aan. Ik ben namelijk veranderkundige, procesadviseur en gecertificeerd trainer. Ik ontwerp en begeleid verander- en leertrajecten; workshops en belevenisweekenden. De werkvormen die ik inzet variëren van games, theater en werkconferenties tot persoonlijkheidstest, action learning en voice dialogue.

Mijn bedrijf, ******************, is een pittig en creatief bureau. PIT richt zich op 5 aandachtsgebieden:
(1) Talentontwikkeling
(2) Teamontwikkeling (w.o. zelfsturende teams)
(3) Innovatie
(4) Leiderschap en
(5) Klantfocus

De leertrajecten en trainingen van ****************** zijn een échte belevenis, die je niet snel vergeet! Het draait allemaal om ervarend leren. De trajecten en trainingen zijn interactief, energiek en praktijkgericht. FUN, DIEPGANG en VERBINDING zijn de kernelementen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play