ALICE K. BURRIDGE - TEKST | VERTALING | COMMUNICATIE | ************

Je hebt de wereld iets te vertellen en dat wil je zo inclusief, verbindend en integer mogelijk doen. Je weet alleen niet waar te beginnen. Of hoe je communicatie te veranderen. Of je komt er simpelweg niet aan toe.

Je kent de marketingboekjes inmiddels wel. Zo ga je doen wat iedereen al doet. Maar jij doet het liever anders. Sterk op inhoud, sterk via je netwerk. Welke kansen loop je allemaal mis als je boodschap niet goed, niet helder, of voor jou of je doelgroep niet passend overkomt? Ik ga graag een duurzame samenwerking met je aan, zodat je verhaal en je presentatie zo passend mogelijk zijn en blijven.

Ik help je een internationale markt te bereiken met het vertalen van en naar het Engels. Ik help je bij het vertellen en uitdragen van je verhaal met mijn redactie, schrijfcoaching, research en dagvoorzitterschap. Ik help je met het schrijven en ontwikkelen van content op maat, op een manier die niet in de boekjes staat. Als je ondernemer bent, zorg ik dat je een communicatiestrategie realiseert die het beste bij jou en je doelgroep past.

Met mijn uitgebreide netwerk zorg ik voor een volledige dienstverlening. Dat werkt door op het resultaat. Zo kan gezorgd worden voor illustraties, fotografie, vormgeving, strategiebepaling, advies en marktonderzoek. Neem gelijk contact op voor een plan op maat.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play