Freelancer - Allard Sonderman | Freelancer.nl
Ik ben een ervaren consultant/manager met ruim 20 jaar werkervaring in verschillende branches. Vanaf 2004 vervul ik interim opdrachten bij diverse opdrachtgevers op het gebied van interim, project en procesmanagement. Typisch gekenmerkt door een communicatieve, sociale en open instelling, enthousiast, betrokken, creatief, analytisch, resultaatgericht en met grote interesse in wat mensen binnen een organisatie drijft tot het behalen van een topresultaat.
Binnen mijn werk ben ik pragmatisch en hands-on ingesteld en gericht op resultaat. Van nature bouw ik een bruggen, onderhandel, bouw ik een teams op, gericht op het scheppen en vormen van organisaties, teams en processen om afgesproken resultaten ook werkelijk te behalen.

Managementcapaciteiten liggen op het terrein van strategie, klantbelang, organisatie- en procesverbetering, logistiek, productie, ICT en kwaliteitsborging. Specifieke ervaring heb ik op het gebied van organisatieinrichting/verandering en –verbetering, procesinrichting, people-, program- en projectmanagement(Prince 2) en klantbedieningsconcepten.

Sterke eigenschap is het vermogen om een bestaande situatie snel te overzien, te doorzien en vertrouwd te raken met mensen en processen. Regelmatig terugkerende uitdaging in zijn opdrachten is het op maat snijden en integraal managen van teams, processen en organisaties. Sterke focus op doelstelling en resultaat, kan medewerkers motiveren en enthousiasmeren, houdt tevens rekening met hoger liggende (business)doelstellingen. Kan goed omgaan met een veranderende omgeving. Heeft een professionele instelling en gedraagt zich sterk als een vertegenwoordiger van de (interne) organisatie.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play