********** Office, Project & Management support. Er zijn uiteenlopende functienamen voor mijn vakgebied: projectsecretaris, programmasecretaris, medewerker project support of project management officer (PMO’er). Maar waar het uiteindelijk altijd op neer komt, is dat ik de spin in het web en sparring partner ben: ik ondersteun, optimaliseer, adviseer en professionaliseer op organisatorisch, facilitair, logistiek of secretarieel vlak. Ik fungeer het best en het liefst als dienstverlenende, verbindende schakel, die alle aspecten van de projectorganisatie beheer(s)t.
Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning bij interim opdrachten, bij ad-hoc-klussen of juist bij langdurige projecten? ********** OPM helpt (overheids)organisaties om hun projecten tot een succes te maken! En dat uiteraard binnen planning, budget en kwaliteitseisen. Daarnaast biedt ********** OPM praktische en concrete dienstverlening in de vorm van programma- en projectondersteuning, projectuitvoering, office en management support en evenementenorganisatie.
********** OPM houdt zich bezig met het optimaliseren van processen en met het vertalen van oplossingen naar praktische toepassingen binnen een project. Ik weet mij uitstekend staande te houden in een dynamische en veeleisende (multi-)projectomgeving en vervul bij voorkeur een cruciale rol in het realiseren van een goede samenwerking tussen mensen en afdelingen. Ik voer mijn vak met veel plezier uit. Dat is waarom ik zo succesvol ben en waarom cliënten met ********** OPM willen samenwerken!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play