Daar ben ik dan! Velen noemen mij een social media addict, bloggend schrijfwonder of creatieve duizendpoot, maar persoonlijk vind ik Amanda het beste. In mijn hoofd is alles verbonden met de 'online' wereld. Kanalen als Facebook, Twitter, Instagram en ga zo maar door: ik ben er heel wat uurtjes per dag actief op. Waarom? Mijn onuitputbare creatieve geest draait elke dag overuren als het aankomt op content. Van social media onderhoud tot het bedenken en schrijven van website- en blogteksten. Ik draai mijn hand er niet voor om! Geef mij een onderwerp en even later komt een bruisende ideeënstroom op gang.

Mijn persoonlijke blog - ************ - over Beauty, Fashion, Lifestyle & Work is daar een mooi voorbeeld van. Klein nadeeltje: ik ben een perfectionist. Kwaliteit gaat bij mij altijd boven kwantiteit. Tja, er zijn ergere dingen denk ik zo. En dan nog iets: ik doe alles zelf. Van het bouwen van de Wordpress website, het maken van de foto's tot het verspreiden van de content via social media. Jep, echt zo iemand die eigenwijs genoeg is om dingen eigen te maken.

Goed, geef mij een laptop, iPhone en spiegelreflexcamera (oh, wacht die heb ik allemaal al!) en ik heb voldoende gereedschap om direct aan de slag te gaan. Dus, let's get to it!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play