Fotograferen is een manier van kijken, interpreteren, in het kader plaatsen, zin geven, beschrijven. Wat ik heb gefotografeerd is voor altijd vast gelegd op een manier die ik heb gezien. Het laat de kleine dingen zien, zelfs als je het zelf vergeten bent.
Fotograferen is mijn passie!
Fotograferen is meer dan het vastleggen van de werkelijkheid.

Het is het vastleggen van wat de fotograaf heeft gezien!

Ik fotografeer sinds mijn 6e jaar. Als kleine jongen ontwikkelde ik mijn eigen films en zat bij mijn vader in de donkere kamer. Mijn eerste camera was een Beirette kleinbeeldcamera zonder belichtingsmeter.

Nadat ik een aantal jaren heb gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking ben ik gaan werken in de grafische industrie. Ik heb o.a. gewerkt als hoofd ordermanagement en logistiek en als hoofd verkoop binnendienst. Ook heb ik 5 jaar als projectmanager gewerkt bij een ict bedrijf en vervolgens nog gewerkt als accountmanager bij een bedrijf wat zich bezig hield met het automatiseren van publicatieprocessen. Maar sinds 2008 ben ik fulltime als fotograaf aan het werk.

Ik fotografeer voor bedrijven in heel Nederland.

Naast fotograaf ben ik freelance docent fotografie. Aan de fotovakschool heb ik zowel les gegeven aan de MBO vakopleiding als aan de HBO fotografische vormgeving.

Ook ben ik als docent verbonden aan Laudius voor de vakken Photoshop, Webdesign en Fotografie
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play