en is Anne, een grafisch en letter liefhebber uit Haarlem. Ik word enthousiast van anderen met te gekke ideeën en help graag met het uitwerken hiervan.
Naast dat mijn naam in het Engels op deze manier uitgesproken wordt (Ann, fonetisch neergezet dus en) staat en ook voor het verbinden van begrippen en is het wiskundig gezien een synoniem voor plus. en is dus meer dan simpel grafisch ontwerp alleen, want ook al geloof ik in de kracht van helder ontwerp — ik ga ook graag op zoek naar de verbinding van een goed concept en een herkenbare uitstraling. Hiervoor ga ik het onbekende niet uit de weg en zie telkens elke nieuwe uitdaging als een avontuur!
Mijn werk is voornamelijk print gericht, ik ben gek op letters, staren naar typografische details, maar ook een muurschildering vind ik tof om te doen.
Dus, ben je op zoek naar een ontwerp voor een boek / poster / logo / letters / illustratie / iets anders? Laat mij je helpen! Voor vragen en suggesties of een lekker kopje koffie, neem contact met me op.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play