Onze passie is design. Geen design puur omdat het 'mooi' is, maar visuals die onze klanten helpen zich te onderscheiden. Visie, ideeën en concepten vormgeven en communiceren... daar worden wij enthousiast van!

Net zoals het linkervak in het verkeer de mogelijkheid biedt een voorsprong te nemen op anderen, creëren we met ********* sterke designs die jouw projecten, concepten en missies presenteren en onderscheiden op een innovatieve, eigentijdse en inspirerende manier.

Met z’n drieën vormen we een fantastisch team waarin we elkaar aanvullen, uitdagen en inspireren. Door samen te brainstormen, designen en plezier te maken merken we dat onze ontwerpen steeds rijker worden. Het is heerlijk om passie te delen.

Over Annelies
Annelies richtte ********* op in 2008. Als ervaren freelance graphic designer heeft ze succesvolle ontwerpen gerealiseerd voor verschillende klanten en grafische & marketing bureaus. Ze combineert verfrissende ideeën en ontwerpen met een heldere en duidelijke communicatie.

Over Daniëlle
Daniëlle heeft een brede ervaring opgebouwd binnen diverse marketing- en communicatiebureaus. Ze denkt met u mee om zo samen te komen tot vernieuwende ideeën die ze met plezier omzet naar een creatief product.

Over Céline
Céline is haar creatieve carrière gestart als interieur ontwerpster. Samen met haar broer en zus startte ze het bedrijf ‘paper hapiness’ waar ze bewees een getalenteerde designer te zijn met de prachtige ontwerpen van postkaarten, posters, city maps, trouw- en geboortekaarten. In 2018 mochten we haar welkom heten bij ********* als graphic designer.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play