Als freelance tekstschrijver en communicatieadviseur help ik je met het vertellen van jouw verhaal. Woorden samenvlechten tot een mooi stuk tekst dat de juiste mensen raakt, dat vind ik mooi om te doen. Altijd al gevonden; al op de basisschool had ik een schrift waarin ik mijn mooiste verhalen opschreef. Naast het schrijven van een veelvoud aan teksten help ik je graag met copywriting, tekstcorrectie en redactie.

Wat mij het meeste helpt om jou te helpen? Ik ben nieuwsgierig ingesteld! Ik duik graag in nieuwe onderwerpen om ze me helemaal eigen te maken. Dus of ik nu voor je mag schrijven over een nieuw onderzoek over het rendement van zonnepanelen, over tips voor het verkopen van je huis of over de mooiste campings in Italië, je kunt erop rekenen dat ik enthousiast voor je aan het werk ga.

Ik geef jouw boodschap de vorm die het best past bij jouw communicatiedoel en doelgroep. Een zakelijk persbericht, persoonlijke blog, sfeervol interview, heldere tender, verleidende brochure, SEO-proof webtekst of gestructureerd redactioneel artikel... of misschien past een andere vorm nog beter? Ik denk graag met je mee.

Dus wat is jouw verhaal? Laat het me weten. Ik ben nu al benieuwd!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play