Heeft u een vertaling van het Engels naar het Nederlands nodig of wilt u Nederlandstalige teksten na laten kijken? Dit doe ik graag voor u.

Ik heb ervaring met eCommerce en op het gebied van reizen, maar ik verdiep mij graag in verschillende onderwerpen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Over mij:

Ik heb in 2015 mijn bachelordiploma voor zowel Romaanse Talen en Culturen als Internationaal en Europees Recht behaald. Na mijn studie ben ik begonnen als freelance vertaler, omdat ik vooral met taal bezig wilde zijn en schrijven een van mijn sterkste punten is.

Van oktober 2017 tot en met augustus 2018 heb ik in Boedapest gewerkt als Dutch Linguist and Localization Specialist voor Agoda, een online aanbieder van accommodaties. Als freelancer en bij Agoda heb ik verschillende Engelstalige teksten vertaald, content gecontroleerd op verschillende platformen, gewerkt met karakterlimieten en vertalingen van freelancers nagekeken. Door deze ervaring weet ik wat nodig is voor een goede vertaling of een goed geschreven tekst.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play