Ik ben breed inzetbaar als projectmanager, Scrum Master en trainer. Begin 2019 heb ik mijn PSMI certifcaat behaald, nadat ik in 2018 een digitaliseringsproject heb geleid in een Agile omgeving. Ik ben sterk in coachen van teams en het scheppen van de gewenste randvoorwaarden, waardoor een ontwikkel- of projectteam optimaal kan samenwerken en de gewenste resultaten behaalt. Ik schep orde in chaos, houd er van processen te stroomlijnen en breng graag structuur aan.
Mijn kracht ligt bij het begeleiden van het proces van implementatie van nieuwe manieren van werken. Ik motiveer medewerkers om gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen, waarbij het me lukt goede sfeer in de samenwerking te creëren en te behouden.

Anderen omschrijven mij als proactief, georganiseerd, transparant, zeer sterk in plannen in de tijd en in staat om een project te managen met menselijkheid. De Scrum pijlers voelen voor mij daardoor als een tweede natuur en zeer 'eigen'.

In de non-profit sector heb ik jongerenwerkers, jeugdhulpverleners en docenten getraind op signaleren en bespreekbaar maken van middelengebruik bij jongeren.

Voorbeelden van wat ik verder heb gedaan, zijn: opzetten van peereducatie projecten voor en met migranten, coördinatie van bouwen van online modules of websites, coördinatie en organisatie van trainingen en het succesvol indienen van de accreditatie aanvraag voor beroepskrachtentrainingen bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.
Bekijk ook mijn eigen website ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play