Ik ben een vakkundige en enthousiaste commerciële manager met de passie en het vermogen om nieuwe mogelijkheden voor succes te identificeren, te ontwerpen en te implementeren. Naast de ontwikkeling van nieuwe waarde-proposities heb ik een staat van dienst opgebouwd met betrekking tot het werven van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande klantrelaties. Ik heb een ruime nationale en internationale verkoopervaring (Europa, ************.). Ik beheers de volgende competenties:

> Strategieontwikkeling
> Business Development
> (digitale) Marketing
> (digitale) Communicatie
> Portfolio management
> Customer Experience / Customer journey
> Productontwikkeling
> Service design / service ontwikkeling
> Agile development
> Verkoop (ondersteuning), verkoopmanagement
> Transitie-management
> Projectmanagement
> Organisatieontwikkeling
> Innovatiemanagement

Na mijn opleiding Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven (Ir / MBA), heb ik in verschillende commerciële positie gewerkt als (senior) accountmanager, commercieel manager en – directeur, maar ook als interim manager en adviseur. In deze rollen heb ik een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de commerciële doelstellingen, zoals omzetverhoging, margeverbetering, dienstontwikkeling en organisatieontwikkeling.

De laatste jaren heb ik als interim manager en adviseur met name MKB-bedrijven begeleid bij het aanscherpen van hun strategie, het ontwikkelen van een succesvolle product- / dienstenportfolio, (online) communicatie en het bevorderen van hun verkoopprestatie.

Ik kan genieten van strategische contemplatie, maar zeker ook van een pragmatische ‘hands-on’ aanpak. Mijn vakmanschap, enthousiasme, overtuigingskracht en doorzettings-vermogen stellen mij in staat om de gestelde doelen te realiseren.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play