Antoinette ********** ondersteunt individuen, teams en organisaties, via haar bedrijf *************, om weer in hun authentieke kracht te komen en nog effectiever en efficiënter hun volle potentie te kunnen inzetten. Dit lukt haar door persoonlijke – en team belemmeringen en obstakels te onderzoeken en weg te nemen.

Zij maakt daarbij gebruik van de combinatie tussen enerzijds, haar intuïtieve, doelgerichte, enthousiaste en oprecht & recht door zee stijl en anderzijds de broodnodige ‘down to earth’ kennis en kunde.
In staat zijn om te zien wat er in het moment nodig is om een volgende stap te kunnen zetten, is een van haar kwaliteiten. Daarbij houdt zij scherp in de gaten welke koers u (als opdrachtgever) heeft, zodat de door u gewenste doelen en resultaten wel gerealiseerd worden. Tijdens evaluaties krijgt zij van deelnemers en opdrachtgevers onder andere te horen dat: door een authentieker contact met zichzelf en anderen, zowel de persoonlijke als teamprestaties zijn toegenomen. Ook dat plezierige en effectieve (communicatie)vaardigheden en handvatten zijn gegeven en geoefend om beter om te kunnen gaan met stress en persoonlijke ongewenste patronen. Deelnemers geven aan ook beter in staat te zijn ‘out of the box’ te denken en dit af te stemmen op de gewenste situatie.

Medewerkers en leidinggevenden geven aan beter in staat te zijn elkaar aan te spreken op zowel gewenst als ongewenst gedrag. Ook kunnen ze effectiever oordelen (h)erkennen en hierdoor effectiever kunnen schakelen tussen realiteit, feiten en ineffectieve gedachten.

Zoals zij zelf zegt: “Ik ben nauwgezet en speel flexibel in op uiteenlopende situaties en ik hou uw doel en gewenste koers in de gaten. Mijn enthousiasme en positieve instelling inspireert mensen. Ik weet als geen ander dat je ogen stralen, als je in contact met jezelf bent.
Mensen erkennen en accepteren hoe zij zijn, is een van mijn kernkwaliteiten.
Daardoor krijgen mensen meer zelfvertrouwen om de dingen zich op hun eigen-wijze manier toe te eigenen.
Mensen gaan hun eigen realiteit onder ogen zien en er het positieve uit te halen.
Ik ga met mensen de uitdaging aan om op een mild confronterende manier naar de eigen vooroordelen en blinde vlekken te kijken. Ik wil personen raken, ont-wikkelen en ont-moeten. Daarin ben ik uiterst precies en laat ik mensen niet ontsnappen. Alles wat aandacht krijgt, groeit. Vandaar dat ik uw succes & resultaat aandacht wil geven om samen te blijven groeien en meer succes te ervaren.”

Haal nu je eigen energie en authentieke kracht uit jezelf, wat in potentie al aanwezig is!
Antoinette nodigt je uit.

"Ik coach of train om jouw eigen-wijze en eigen-waarde naar boven te laten komen. Ik geef het beste uit mijzelf en zo ondersteun ik jou om het beste uit jou te laten komen".

*************: Coaching & training met effect!
Bel gerust voor je vragen. Je bent welkom!

Antoinette **********
*************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play