Antoinette ********** ondersteunt individuen, teams en organisaties, via haar bedrijf ************* al ruim 20 jaar om weer in hun authentieke kracht te komen en nog effectiever en efficiënter hun volle potentie te kunnen inzetten. Dit lukt haar door persoonlijke – en team belemmeringen en obstakels te onderzoeken en weg te nemen.

Zij maakt daarbij gebruik van de combinatie tussen enerzijds, haar intuïtieve, doelgerichte, enthousiaste en oprecht & recht door zee stijl en anderzijds de broodnodige ‘down to earth’ kennis en kunde.
In staat zijn om te zien wat er in het moment nodig is om een volgende stap te kunnen zetten, is een van haar kwaliteiten. Daarbij houdt zij scherp in de gaten welke koers de opdrachtgever heeft, zodat de gewenste doelen en resultaten wel gerealiseerd worden.

Tijdens evaluaties krijgt zij van deelnemers (leiders en teamleden) en opdrachtgevers onder andere te horen dat:
- door authentiek contact met zichzelf en de ander, zowel de persoonlijke als teamprestaties zijn toegenomen.
- plezierige en effectieve (communicatie)vaardigheden en handvatten zijn gegeven en geoefend om beter om te kunnen gaan met stress en persoonlijke ongewenste patronen.
- ze beter in staat zijn ‘out of the box’ te denken en dit te gebruiken afgestemd op de gewenste situatie.
- medewerkers en leidinggevenden beter in staat zijn elkaar aan te spreken op zowel gewenst als ongewenst gedrag.
- ze kunnen effectiever oordelen (h)erkennen en hierdoor effectiever kunnen schakelen tussen realiteit, feiten en ineffectieve gedachten. Complimenten worden gegeven en feedback wordt daardoor voedende communicatie.
- de doelen, door effectieve communicatie sneller en beter worden behaald.
- resultaten en werkplezier in de (team) cultuur worden ervaren .

Zoals zij zelf zegt: “Ik ben nauwgezet en speel flexibel in op uiteenlopende situaties en ik hou het doel en de gewenste koers in de gaten. Mijn enthousiasme en positieve instelling inspireert mensen. Daarin neem ik hen mee om een volgende stap te zetten. Mensen erkennen en accepteren hoe zij zijn, is een van mijn kernkwaliteiten. Daardoor krijgen mensen meer zelfvertrouwen om de dingen zich op hun eigen-wijze manier toe te eigenen.
Mensen gaan hun eigen realiteit onder ogen zien en er het positieve uithalen.
Ik ga met mensen de uitdaging aan om op een mild confronterende manier naar de eigen vooroordelen en blinde vlekken te kijken. Ik wil personen raken, ont-wikkelen en ont-moeten. Daarin ben ik uiterst precies en laat ik mensen niet ontsnappen. Alles wat aandacht krijgt, groeit. Vandaar dat ik het succes & resultaat aandacht wil geven om samen te blijven groeien en meer succes te ervaren.”
"Ik begeleid je om jouw eigen-wijze én jouw eigen-waarde naar boven te laten komen. Ik geef het beste uit mijzelf en zo ondersteun ik jou om het beste uit jou te laten komen".

*************: Coaching & training met effect!
Bel gerust voor je vragen. Je bent welkom!

Antoinette **********
*************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play