Freelance Grafisch vormgever en DTP-er
Content is niet altijd koning en een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom is de uitstraling van je dienst of product net zo belangrijk om successen te behalen voor je onderneming. Als ervaren freelance grafisch vormgever en dtp-er help ik je graag hierbij. Dit doe ik al voor groot, klein en middel bedrijven in en buiten Amsterdam.

Van logo tot en met huisstijl, website en brochure design
De grafische diensten die ik lever zijn hierbij heel uitgebreid. Van enkel en alleen een logo design tot en met een compleet huisstijl design met een style guide. Maar ook voor boek design, brochure design, magazine design, website en app design. Alles kan ontworpen worden wat in beeld en tekst tot uiting gebracht moet worden. Wellicht heeft u al een mooie huisstijl en wilt u een aantal brochures in die stijl. Dat kan aangezien ik ruim ervaren ben in creatief-dtp en technisch-dtp werk.

Werkwijze
Hoe ga ik te werk? Om tot een doeltreffend design te komen is het van belang dat de wensen en eisen voorop staan van een opdrachtgever. Soms zijn die wensen voor de opdrachtgever zelf nog vaag en is er niet voldoende over nagedacht. Tijdens de voorbereidingsfase wordt hierover gesproken en is het de taak om beeld te krijgen in welke richting gevaren moet worden. Dit zorgt voor draagvlak om een onderzoek/schetsfase te starten en ideeën op te bouwen die naderhand uitgewerkt en gepresenteerd zullen worden.

U werkt met mij alleen en dat heeft als voordeel dat er intensief aan het project wordt gewerkt, uiteraard met professioneel service, volle toewijding, liefde en passie.

Neem een kijkje op mijn portfolio site waar vele verschillende voorbeelden uit de praktijk te zien zijn.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play