Arjen ***** Logistieke Projectondersteuning helpt bedrijven bij de organisatie, coördinatie en uitvoer van transport- en logistieke activiteiten.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn binnen diverse leidinggevende functies (waaronder planner, warehousemanager, logistiek manager) bij een middelgroot logistiek dienstverlener (40fte) gespecialiseerd in transport, opslag (warehousing), verhuizingen en webwinkellogistiek van buitenmaatse producten heb ik mijzelf ontwikkeld tot een ervaren professional.

Mijn kracht ligt in het overbrengen van mijn kennis en ervaring bij bedrijven waar de logistieke expertise ontbreekt. Ik heb veel ervaring in het organiseren van transportbewegingen, projectcoördinatie en de uitvoer van logistieke activiteiten. Als logistiek dienstverlener beschik ik tevens over een commerciële achtergrond en denk ik altijd vanuit uw organisatie. Altijd op zoek naar mogelijkheden om winst te kunnen te behalen.

Tevens beschik ik over alle benodigde vakdiploma's, certificaten en een eigen NIWO vergunning om een transportbedrijf te mogen leiden en draag ik vanuit mijn roots de binnenvaart een warm hart toe.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play