Een gedreven, niet opgevend, geen 9 tot 5, leergierig, sociaal, tactisch, functioneel, technisch teamlid met een breed scala aan kennis. Van visualisaties, rapportages, processen, procedures, werkinstructies en requirements management tot en met scripts schrijven aan toe.

Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van Business Intelligence, ETL, ontwerpen en creëren van relevante dashboards met QlikView, Qlik Sense, NPrinting en Business Objects. Naast het vakgebied Business Intelligence heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van Service management met processen en applicaties op basis van de ITIL V3 standaarden en ben sinds 2012 ITIL V3 gecertificeerd. Heb een voorliefde voor het werken op de agile/scrum manier omdat er dan in korte tijd waardevolle dingen kunnen worden opgeleverd.

In de hoek van IT Operations Management heb ik kennis van producten als HP NNM, Dataprotector, Network and server automation (Opsware), Autonomy, Change and Configuration Management (Radia), BAC, uCMDB en Splunk. IT Service Management specifieke kennis bestaat uit BMC Remedy, HP ServiceDesk/Manager en ServiceNow.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play