Echte ondernemers worden geboren. Arnoud ******** is daar een sprekend voorbeeld van. Op z’n 18e had hij z’n eerste bedrijf, elf jaar later heeft hij meerder ondernemingen gehad waarbij zijn laatste onderneming meer dan 70 medewerkers had.

Gevraagd naar z’n drijfveer om zo doelbewust voor het zelfstandig ondernemerschap te kiezen, zegt hij: ‘Ik vind het om iets op te bouwen of uit te bouwen met een enthousiast team”. De laatste jaren hielp Arnoud diverse ondernemers mee om een grote groei met een bedrijf door te maken en de complete bedrijfs strategie uit te rollen.

Arnoud is dé creatieve specialist in omnichannel leadgeneratie. Met inmiddels meer dan honderd campagnes heeft Arnoud veel ervaring in het opzetten van een omnichannel leadgeneratie campagne. Arnoud helpt u aan antwoorden op vragen als: welke kanalen zet ik in bij mijn campagne? Is inbound marketing zinvol voor ons? Hoe genereer ik nu direct kwalitatieve leads en bouw ik toch aan mijn lange termijn contact strategie?

Arnoud zijn streven is om al onze klanten succesvol een lange termijn contractstrategie in te richten. Of het nu gaat om online strategie en consultancy of om een website, webshop en telemarketing. Daar maakt Arnoud als omni channel professionals sterk voor. Dit met behulp van innovatieve applicaties, tools en functionaliteiten op verschillende platformen.

Arnoud; Proactieve klantgerichtheid, creativiteit, passie en lol in ons werk.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play