******************************* helpt je de harten van je klanten te veroveren.

Voila, in 1 zin wat 4COMMA, voor je doet.

Hoi, ik ben Arnoud ******** en in 2016 startte ik mijn eigen bedrijf 4COMMA, communicatie & marketing. Omdat ik vond dat het anders moest en anders kan: klantgerichter, leuker, spannender. Het gaat daarbij niet om wat ik je persoonlijk of via mijn netwerk aan kan bieden (en geloof me, dat is idioot veel!), maar om wat de communicatie en marketing jou en jouw klanten oplevert. En voor jou betekent dat opbrengsten als: winst, draagvlak, meer verkoop, meer waard worden, blijven hangen, beroemder zijn, ze vinden je leuk, omzet, leads, gevonden worden, creativiteit, sterkere merken enz. De why van 4COMMA: Verover het hart van je klant en je bereikt je doelen!

Van marketingadvies tot crisiscommunicatie, van reclameconcepten tot coaching- en training op het gebied van marketing en communicatie tot zelfs interim management: allemaal diensten die ik jou via mijn netwerk bieden kan. Dat kan variëren van een kleine copywriting-opdracht tot een complete communicatievisie voor je gemeente, of marketingplan voor je bedrijf.

Mijn specialisaties zijn: marketingstrategie plus uitvoering, marketing online, contentmarketing, communicatieadvies op bestuurs- en boardroomniveau (en ook hands on), crisiscommunicatie, teambuilding, huisstijloperaties en marketingcampagnes (offline en online, b-to-b en b-to-c, nationaal en internationaal). Ook interim management als marketing- of communicatiemanager past daarbij. Wat ik je in ieder geval bied is veel jaren ervaring met de drive van een jonge hond, een passie voor het vak en een leuke samenwerking met de nodige humor.

Meer weten? Neem contact op!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play