4COMMA helpt je de harten van je klanten te veroveren. Want het gaat niet om wat ik je aan kan bieden, maar om wat het jou en jouw klanten oplevert. En voor jou betekent dat opbrengsten als: meer waard worden, blijven hangen, beroemder zijn, ze vinden je leuk, omzet, leads, gevonden worden, creativiteit, sterkere merken enz. Van marketingadvies tot crisiscommunicatie, van coaching- en training op het gebied van marketing en communicatie tot interim management: allemaal diensten die 4COMMA biedt. En ook voor een logo en een huisstijl kun je bij 4COMMA terecht, met het voordeel dat je er direct een full service communicatie en marketingbureau bij hebt. Kijk eens rond op de site. Van harte welkom!

4COMMA en online marketing:
Een gratis advies voor u: Er zijn heel veel aanbieders van allerlei diensten op gebied van online marketing. Van webbouwers, tot SEO-specialisten tot social media adviseurs tot SEA specialist, enz. En die specialisaties hebben zeker nut, maar het zijn vaak one-trick-pony’s. Met andere woorden: ze zijn er heel goed in, maar hebben geen totaaloverzicht over het hele marketingspectrum. Of ze zijn heel goed thuis in de retailmarkt, maar niet in uw markt. Of heel goed in het bouwen van sites, maar niet in de content strategie. Waarin onderscheid 4COMMA zich? 4COMMA is geen one-trick-pony maar is het spreekwoordelijke schaap met vijf poten. Je zou 4COMMA ook kunnen zien als een menner op de bok die exact weet welke pony’s of paarden het nodig heeft om uw doelen online te realiseren. En bij voorkeur is dat span nog leeg. Zodat de juiste paarden nog gekozen kunnen worden.

Dus de keuze is aan u: zet u al uw kaarten op die ene webbouwer, die ene grafisch ontwerper of die ene SEO specialist die u een beetje adviseert op de andere terreinen? Of gaat u het gesprek aan met 4COMMA om te kijken hoe u in de breedte het meeste succes kan boeken in uw marketing online? Overziet u het hele spectrum niet? Dan kan 4COMMA u helpen!

Voor referenties: zie Linked In of Website ************. Een paar voorbeelden van mijn 'werk' vind je in de portfolio hier.

And by the way: international experience is also an asset of working with 4COMMA.

p.s. in dit profiel vindt u geen VAR verklaring in verband met gewijzigde wetgeving. Op maat wordt per opdracht een overeenkomst opgesteld, conform richtlijnen van de belastingdienst.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play