In mijn carriere keren 3 thema's steeds terug: Processen, Software en Verbeteren.
Tijdens mijn opleiding Technische Bedrijfskunde zijn de diverse bedrijfsprocessen uitgebreid aan bod gekomen, waarbij veel aandacht is besteed aan het beheersen en verbeteren van processen. Ook IT processen moeten gemanaged. Na mijn opleiding heb ik daarom 5 jaar werkervaring opgedaan bij PinkRoccade waarbij ik bij diverse Opdrachtgevers (Kadaster Apeldoorn, Postbank, Ministerie van Justitie) opdrachten heb gedaan op het gebied van IT beheer.
Om meer ervaring op te doen met verbeteren van kernprocessen heb ik de functie Adviseur Procesoptimalisatie aangenomen bij een ingenieurs bureau. Bij diverse bedrijven heb ik het verbeterpotentieel in kaart gebracht, verbeterplannen opgesteld, ROI berekeningen gemaakt en offertes opgesteld.
Na deze ervaringen heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van Processen, Software en Verbeteren steeds in kunnen zetten op het snijvlak van Business en IT. Hierbij heb ik ervaring opgedaan als Functioneel beheerder, Change Manager, Account Manager (ERP) en Business Developer (Software).

Specialties
Process Management en Improvement
IT Security en Security Management
Testen en Test Management
Account Management en Business Development

Sterkte punten
Ik krijg vaak te horen dat ik goed het verhaal kan vertellen wat IT techniek doet, wat het kan en waar je het voor kunt gebruiken. Ik kan de vertaalslag maken van Business naar IT en weer terug. Mijn sterke analytische vaardigheden stellen mij in staat om snel knelpunten boven water te krijgen. Door mijn oplossingsgerichte werkhouding en mijn sterk ontwikkelde creatieve vermogen ontstaan vernieuwende oplossingen. Daarnaast ben ik een echte doorzetter.

Inspiratie
Ik heb een sterke overtuiging dat het altijd beter kan. Ik bekijk daarom graag de nieuwsberichten over technologische innovatie en wetenschappelijke vernieuwingen. Deze kennis gebruik ik om geinspireerd te raken en om mensen te inspireren.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play