Je bent begonnen met ondernemen, en jeetje wat gaaf: het lukt!
Wanneer je bedrijf begint te lopen merk je wel dat er een hoop randtaken zijn die je tijd opeisen. Financiële administratie stapelt zich op, klantenservice wil je graag goed doen maar dat blijkt tijd te kosten en die wekelijkse blog op de website is ook al twee maanden niet uitgekomen.
Ondertussen ren jij van hot naar her en kan je je niet echt goed focussen, want die to-do lijst in je hoofd wordt langer en langer.

Tijd voor jouw eigen Ayla. Want als iedereen een eigen Ayla had, dan zou de wereld een stuk leuker zijn. Lekker taken weggeven die je eigenlijk niet leuk vindt, of die je meer tijd kosten dan je zou willen.
Je krijgt weer tijd om je te focussen op de leuke aspecten van je bedrijf en om het te laten groeien en wacht, wat is dat? Een werk-privé balans?! Die had je lang niet gezien!

Omdat ik graag practice what I preach doe ik graag je financiële administratie, klantenservice of teksten, maar zeg ik nee tegen sales of het onderhouden van social media. Ook ik kies mijn sterkste punten, omdat ik daarop voor jou gewoon het snelst en best kan werken. En dat is voor ons allebei fijn!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play