Allround business professional met bijna 25 jaar relevante werkervaring in (internationaal) sales en general management in diverse (maak) industrieën. Commercieel en ondernemend met een scherpe blik op het grotere geheel. Zeer goed in staat om een bestaande strategie te verbeteren en aan te passen of een geheel nieuwe te ontwikkelen om vervolgens vanuit een kloppend verhaal bedrijf, afdeling of product te (her) positioneren.

Self starter met een hands-on instelling, nuchter, gedisciplineerd, gedreven én enthousiast met 100% focus op het eindresultaat. Oog voor zowel externe als interne factoren, integer en sociaal vaardig; goede omgangsvormen met alle betrokken partners (aandeelhouders, directie & medewerkers).

Ik ben analytisch en waarnemend en signaleer daardoor snel kansen, herken echter ook de problemen en ga planmatig te werk om in kaart te brengen wat er moet gebeuren om de kansen om te zetten in resultaat. Naast ontwikkelen van de strategie ben ik ook graag actief betrokken bij de implementatie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play