Mijn naam is Bart ************* en ik werk als freelancer (ZZP'er) in mijn bedrijf ********. Ik voer graag opdrachten uit als consultant op het terrein van Geografische informatie systemen (GIS). Voordat ik mij gespecialiseerd heb in GIS, heb ik ervaring opgedaan in ICT. In die periode heb ik de basis gelegd voor mijn ICT en GIS kennis. Bij het bedrijf Esri Nederland heb ik veel ervaring opgedaan met de producten van Esri. Als marktleider levert Esri software voor de meeste GIS processen. Bij deze werkgever heb ik veel vaardigheden en kennis opgedaan met:

- ArcGIS Desktop producten voor het maken van kaarten en het beheren van Geo informatie,
- ArcGIS Server voor het publiceren van de kaart op het web in de vorm van mapservers,
- ArcGIS Online, voor het maken van een kaartviewer (op een webpagina) om bijvoorbeeld kaarten van uw organisatie en publieke kaarten te combineren.

Tevens heb ik regelmatig gewerkt met GeoWeb van Lattitude, een pakket voor het beheren van kaartviewers. GeoWeb biedt veel meer mogelijkheden dan ArcGIS Online. Bij veel projecten heb ik gewerkt met FME van Safesoft, een pakket om Geo informatie uit diverse bronnen te combineren in één Geo database. Dit is de basis om de Geo informatie te presenteren binnen en buiten uw organisatie. Ik help uw organisatie graag verder met mijn ervaring en vaardigheden.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play