ZONDER advertentiebudget -> binnen 2 jaar tijd meer dan 42.000 volgers op Facebook met als gevolg een omzet van meer dan 100.000 euro (dit zijn meer dan 2000 bestellingen per jaar)!

Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen? Door honderden bedrijfspagina's op Facebook en duizenden reacties op deze pagina's te analyseren en hierop in te spelen. Inmiddels kan ik mezelf expert noemen op het gebied van Facebook Analyse.

Wat kan ik toevoegen? En hoe kunt u mij direct 100% terugverdienen?
1. Ik besteed een aantal uren (2 tot 4 uur) aan het analyseren van uw Facebookpagina, dit als 'klant', maar ook als 'ondernemer' . Inmiddels heb ik hier zoveel ervaring in dat ik binnen 30 minuten met de eerste verbetervoorstellen kom.
2. Vervolgens neem ik u mee door mijn eigen 2 Facebookpagina's (26.000 en 16.000 volgers) en toon ik aan dat ik zonder advertentiebudget een omzet van 100.000 euro in 2 jaar tijd heb gerealiseerd.
3. Tot slot geef ik tips en kunnen we eventueel samen uw Facebookpagina direct herinrichten. Daarnaast maken we gelijk een leuke post welke gegarendeerd een mooi aantal reacties en eventueel al de eerste leads zal opleveren.

Belangrijk: mijn expertise ligt binnen het MBK en dan met name bedrijven die fysieke producten verkopen.

Zowel voor bedrijven met wat minder volgers (500-1000) als bedrijven met 25.000+ volgers kan ik een grote bijdrage leveren.

Interesse? Stuur eens een bericht en laten we kennismaken!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play