Ik ben Bas *******, een gedreven, enthousiaste en creatieve duizendpoot. Met meer dan 15 jaar ervaring, ontwerp en ontwikkel ik met veel passie en plezier maatwerk WordPress websites en webshops. Daarnaast ontwerp ik logo's, huisstijlen, flyers en brochures waarmee ik een interessant totaalpakket kan bieden aan veel van mijn opdrachtgevers.

Samen mooie dingen maken is mijn motto! Ik vind het uitermate belangrijk om samen te werken met mijn opdrachtgevers in plaats van uitsluitend voor hen te werken. Ik neem hier dan ook graag de tijd voor en ik gebruik mijn expertise om tevens, daar waar noodzakelijk en gewenst, een adviserende rol te vervullen. Mijn ervaring is dat we op deze manier tot het meest succesvolle eindresultaat komen.

Ik werk vanuit mijn eigen studio voor opdrachtgevers in Nederland en België. Ook werk ik, zo nu en dan, op locatie van de opdrachtgever maar houd daarbij een maximale reisafstand van 65 km enkele reis vanaf Boven-Leeuwen aan.

Naast ondernemer ben ik een toegewijde familieman! Ik ben de Trotse vader van mijn lieve zoon Benjamin en al meer dan 10 jaar samen en uitermate gelukkig met zijn moeder. In mijn vrije tijd spendeer ik graag veel tijd met hen, loop ik hard en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren een sterke interesse ontwikkeld voor Blockchain Technologie en Cryptovaluta.

Ik nodig je graag uit om eens een kijkje te komen nemen op mijn website: ************
Aarzel vooral niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.

Ik kijk erg uit naar een mogelijke samenwerking!

Greetz,
Bas
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play