Wij zijn ******* & Van Swaal, tekstbureau van Bas ******* en Fanny van Swaal. Twee creatieve geesten, een viertal ogen voor detail en twintig vingers die over het toetsenbord dansen. Wij schrijven teksten, voor jou. Dat doen wij niet alleen als deskundige tekstschrijvers, maar ook als liefhebbers van de Nederlandse taal. Wanneer we voor jou een tekst schrijven, kun je er dus van uitgaan dat we dit doen met een grote taalkundige bagage en letterkundige liefde.

Welke soort teksten we schrijven? Welke jij maar wilt. Of je nu een zakelijke tekst nodig hebt, een vacaturetekst of een mooi gedicht, wij kunnen je helpen. We hebben veel ervaring met webteksten: blogs, social posts, nieuwsbrieven en andere online content. Maar we schrijven ook ouderwetse offline teksten: wetenschappelijke artikelen, folders, programmaboekjes. Ook voor creatieve taal kun je terecht bij ******* & Van Swaal. Een vlijmscherpe slogan of doelgericht gedicht maken we graag voor je.

Staat jouw tekst al (deels) op papier, maar ben je nog niet tevreden? Wij redigeren hem voor je. Twijfel je of jouw tekst wel het beoogde doel zal bereiken? Of ben je onzeker over je spelling, grammatica of stijl? Wij kijken graag met je mee en toveren jouw zinnen om tot een foutloze, goed gestructureerde tekst die de juiste toon raakt.

Allebei hebben we onze eigen kwaliteiten en specialismen, die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Dat is dan ook onze kracht: we zijn elkaars beste sparringspartners, voelen elkaar goed aan en kunnen zo de mooiste teksten voor jou schrijven. We redigeren elkaars werk en zijn elkaars grootste criticus. Er kijkt altijd een tweede paar vakbekwame ogen mee. Dat maakt ons uniek en ijzersterk. Het geheel is immers meer dan de som der delen, en dat proef je in onze teksten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play