“Dat wat tussen de oren zit, vertalen in iets dat het hart raakt!”

********** ontwerpt onderscheidend werk voor klein en groot budget al meer dan 20 jaar met veel plezier!

Een klein maar veelzijdig ontwerpburo dat meerdere disciplines onder een dak herbergt. Ontwerpen, fotografie, tekstschrijven en het creëren van websites tot mailings. Met als basis steeds een sterk grafisch concept. Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis in Margraten en ben in de luxe positie dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Ooit begonnen met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, folders en nieuwsbrieven. Toen het interactieve tijdperk definitief zijn intrede deed, kwamen daar websites en mailings bij. In de loop der jaren ben ik mij ook gaan toeleggen op fotografie, waardoor ik beeldende totaalconcepten kan voorleggen aan mijn klant.

********** mag dan een klein bedrijf zijn, mijn portfolio bestaat uit klinkende namen uit diverse sectoren. Van gemeentes als de gemeente Maastricht, Eijsden-Margraten en Vaals tot lokale kleine zelfstandigen. Van de huisstijl beginfase A2-ondertunnelingsproject of Farm Frites tot het logo van het Mergelland Mannenkoor.

“Groot of klein, iedere opdrachtgever is mij even lief. Ik ben er stellig van overtuigd dat voor ieder budget een grafische oplossing voor handen is!”
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play