Op mijn veertiende schreef ik sans gêne een verhaal over het uitblijven van die eerste zoen. Te persoonlijk? Vond ik niet. En hé, ik won er wel een schrijfwedstrijd mee. Spoel tien jaar verder en ik heb mijn dagboekverhalen ingeruild voor een masterdiploma Journalistiek & Nieuwe Media. Nu ben ik werkzaam als freelance journalist en tekstschrijver. Dat verlangen verhalen te vertellen is niet verdwenen. Maar nu richt ik me liever op die van jou.

Huh, wat, hoezo? Storytelling is essentieel voor merken en bedrijven. Verhalen roepen emoties op en zetten onze hersenen aan het werk. Verhalen vormen ons, bewegen ons en inspireren ons. Een goed verhaal kan er zomaar voor zorgen dat jouw bedrijf ineens in de schijnwerpers staat. Klinkt niet verkeerd, toch? Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, vooral als je een bedrijf/merk/magazine te runnen hebt. Dat snap ik. Gelukkig kan ik je helpen. Ik kan jouw boodschap op een aansprekelijke en inspirerende manier overbrengen, in heldere taal en zonder fouten. Het kost me weinig moeite de juiste tone of voice te vinden en ik haal de rode draad van jouw story er snel uit.

Eerder schreef ik artikelen voor de Volkskrant, Volkskrant Magazine, 3voor12, Timbres (het blad van het Orgelpark) en mijn eigen website ************. Neem daar een kijkje om een beeld te krijgen van mijn schrijfkunsten!

Naast het schrijven van je teksten, kan ik je ook helpen je eigen teksten te verbeteren. Twifel je telkens of een woord nu eindigt op een -t, -d of een -dt? Blijf je maar aanpassingen maken? Ik neem het werk voor je uit handen. Ook als je je doelgroep wilt verbreden, kan ik je helpen. Ik heb namelijk een flinke talenknobbel en vertaal die tekst zo voor je in het Engels. Liever Duits, Frans of Spaans? Pas de problème!

Nieuwsgierig geworden? Stuur me een berichtje om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Gewoon even kletsen over gedeelde interesses als taal, hardlopen en oude muziek? Laten we een kop koffie drinken!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play