Klant- en resultaatgerichte facility management professional. Mijn kwaliteiten liggen in het organiseren, analyseren, structureren en verbeteren van facilitaire bedrijfsprocessen. Ik ben een echte teamplayer en werk graag als schakel tussen mijn klant en de organisatie vanuit een leidende en proactieve rol.
Persoonlijke kenmerken: betrouwbaar, open, optimistisch, klantgericht, oog voor de mens, no-nonsense, gestructureerd, leergierig, energiek, analytisch, besluitvaardig.

Mijn kennis en ervaring
De eerste 5 jaar van mijn carrière heb ik ervaring opgedaan als Facilitair coördinator in een groot onderzoeksinstituut en ziekenhuis in Amsterdam en hield ik me bezig met o.a.: contractmanagement, het verbeteren van processen, stakeholdermanagement, opstellen van beleid, aansturing van 12 medewerkers.
Momenteel ben ik werkzaam als interim senior medewerker bij de afdeling Faciliteiten van de gemeente Tilburg. Ik ondersteun de teammanager en ben ik daarnaast verantwoordelijk voor:
- het coördineren van werkzaamheden van het Servicepunt;
- het bijdragen aan procesverbeteringen van de afdeling Faciliteiten;
- het bijdragen aan het migratieproces van het FMIS;
- het bijdragen aan voorbereidingen op tijd- en plaatsonafhankelijk werken in het toekomstig te
betrekken pand;
- het inbedden van het onderwerp Arbo en veiligheid binnen de organisatie;
- het vervullen van de procesrol van Incidentmanager.

Deze organisaties kan ik goed helpen
Mijn ervaring en persoonlijke kenmerken passen goed bij organisaties die meer grip willen krijgen op hun facilitaire processen, deze beter willen laten aansluiten bij het primaire proces of imago van hun organisatie, ze efficiënter willen inrichten en/of professionaliseren. Ik hou van uitdagingen als verhuizingen, implementaties van nieuwe vormen van werken en het oplossen van vraagstukken.
Ik heb een frisse kijk op bedrijfsprocessen, kan goed schakelen tussen diverse stakeholders binnen een organisatie en heb een pragmatische aanpak.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play