“MEER DAN ALLEEN CIJFERS” IS OOK HET DEVIES VAN CIJFERMEESTER HOOGEZAND”!

Bernd ******, eigenaar van ***********************, heeft ruim 15 jaar ervaring in de financiële administratie binnen het MKB. Administratiekantoor *********************** is een klein en informeel administratiekantoor dat zich richt op ZZP-ers, éénmanszaken, VOF’s en BV’s in de regio. Maar ook starters en particulieren zijn hier aan het juiste adres.
Daar eigenaar Bernd ****** in zijn vorige functies in het bedrijfsleven niet alleen financieel eindverantwoordelijke is geweest, maar ook altijd als sparringpartner van de directeur/eigenaar heeft gefungeerd, ligt zijn meerwaarde niet alleen op het vlak van het regelen van de financiën van uw onderneming maar ook zeker op het gebied van bedrijfs- dan wel persoonlijk advies.
CijferMeester Bernd ****** kan u een uitstekend en compleet pakket aan dienstverlening bieden.
Onze diensten:
• Verzorgen van uw complete administratie;
• Verzorgen van uw loon- en salarisadministratie;
• Verrichten van uw aangiftes BTW, ICP etc.;
• Verrichten van uw aangifte IB / VPB;
• Opstellen van jaarcijfers en/of tussentijdse rapportages;
• Opstellen van uw jaarrekening;
• Administratief en fiscaal advies;
• Begeleiding bij de start van uw onderneming.
Maar u kunt ook ervoor kiezen uw administratie (gedeeltelijk) zelf te verzorgen, waarbij hij de ondersteuning biedt bij de controle, jaarrekening en de fiscale aangiften.
En dit alles tegen zeer concurrerende prijzen. Tevens wordt er gewerkt met maandabonnementen zodat u qua uitgaven nooit voor verrassingen komt te staan!
CijferMeester organisatie
Zijn administratiekantoor heeft zich aangesloten bij CijferMeester, een landelijk opererende organisatie met ca. 65 deelnemers. Samen met de CijferMeester organisatie onderscheiden zij zich van het gemiddelde administratiekantoor door een gerichte en vooral persoonlijke aanpak. Alle CijferMeesters werken met dezelfde up-to-date software en ondersteunen elkaar bij ziekte en calamiteiten. Maar ook wisselen zij vakkennis, wet- en regelgeving en nieuwe ontwikkelingen met elkaar uit. Zo is de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd.
Kortom *********************** kan u de kwaliteit en continuïteit bieden van een groot kantoor, met de persoonlijke benadering en prijs van een klein kantoor.
Hebt u als ondernemer geen tijd om de administratie (erbij) te doen of bent u niet helemaal tevreden over uw huidige dienstverlener, neem contact voor een vrijblijvend gesprek!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play