Ik ben een gedreven gedragscoach die coaching en begeleiding bied aan individuen, organisaties en teams op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, communicatie, samenwerking, en competenties .

Mijn werkwijze is voor ieder uniek en bijna altijd patroondoorbrekend. Ik kijk echt wat bij mijn clienten past en wat het meeste effect heeft bij iemand. Kortom wat is de behoefte en wat is er op dat moment nodig!
Mijn cliënten beschrijven mij als 'empathisch' "intuïtief' en 'betrokken' en mijn werkwijze als 'doortastend' 'confronterend en eerlijk.

Ik ben zeer breed onderlegd en kan verschillende werkwijzen en coachmethodieken inzetten zoals: GROW, Voice dialoque, systemisch coachen, RET, NLP, Provocatief Coachen, Roos van leary, Cirkel van Invloed en betrokkenheid, kerkkwadranten ofman, Enneagramm model, Leerstijlen van Kolb, Groepsdynamica, Belbin Rollen en lichaamswerk. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in stress/burn-out klachten, pesten zowel individueel als op de werkvloer en hoogsensitiviteit. (HSP)

Ik kijk welke werkwijze het best past en wat het meeste effect heeft bij iemand. Kortom wat is de behoefte en wat is er op dat moment nodig.

Wilt u weten of mijn aanpak aansluit bij uw wensen? Ik ga graag met u in gesprek. Bel ********** of mail naar ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play