Mijn naam is Bert ******
Ik ben geboren in Oldebroek en ik woon er nu nog steeds. Ik ben 52 jaar, ben getrouwd en heb 2 dochters.
Ik ben in het verleden werkzaam geweest voor o.a. Scania in Zwolle als constructeur en later voor o.a. IJssel Technologie BV in Zwolle en als manager R&D bij Orlaco BV in Barneveld. Focus bij het laatste bedrijf lag met name op het inrichten en verbeteren van projectmatig werken en de deelname van de afdeling R&D binnen dit proces.
Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf ******** in de industriële wereld. Na mijn laatste opdracht als technisch projectleider te hebben afgesloten ben ik weer beschikbaar voor nieuwe opdrachten/uitdagingen. Dit kan zijn in de rol als (technisch) projectleider, engineer/constructeur, manager R&D. Projecten in dienst van productontwikkeling, productverbetering, productieprocesverbetering, tooling & Equipment zijn de gebieden waar ik me intensief heb beziggehouden bij diverse, ook toonaangevende, bedrijven.
Het managen van project in al zijn facetten, het optimaliseren van afdelingen als engineering en R&D, maar ook het (door)ontwikkelen van producten of productiemiddelen zijn de uitdagingen die ik graag wil aangaan.
Een interim rol op locatie is mogelijk, maar een vast dienstverband is weer in beeld. Ik realiseer me de afgelopen tijd dat ik het deel uit maken van een team collega’s ben gaan missen.
Wat motiveert mij om te werken in de techniek:
De motivatie om een rol als manager R&D/Engineering te vervullen ligt in het feit dat je opereert in het hart van een technisch bedrijf. Je hebt te maken met de producten welke ontwikkeld/verbeterd/doorontwikkeld moeten worden, maar daarnaast werk je ook aan de processen welke op de afdeling, maar ook daarbuiten doorlopen worden. Vaak zijn de multidisciplinaire ontwikkelomgevingen zeer uitdagend in het feit dat de verschillende belangen in techniek en tijd aan elkaar gekoppeld moeten worden om zoals team sterk voor de dag te komen. Dit trekt mij enorm!
Het neerzetten en uitwerken van bedrijfsprocessen die het werken efficiënter kunnen maken is daarbij een zaak die ik graag wil neerzetten in de wereld van engineering.
In mijn werkverleden heb ik vaak gezien dat er in die combinatie veel winst te behalen valt.
De motivatie om als technisch projectleider te fungeren ligt in het feit dat er een enorme uitdaging ligt in het tot stand brengen van opdrachten binnen een kader van budget, planning en techniek en dit met een team van verschillende mensen, die elkaar gaan aanvullen, met uiteindelijkdoel een overwinning te behalen.
De laatste opdrachten die ik heb mogen vervullen zijn dan ook in dit werkgebied.
Mijn werkverleden strekt zich uit van de rol als constructeur tot projectleider en manager R&D/Engineering.
Alle drie functies heb ik altijd met veel plezier uitgeoefend, waarbij ik graag mijn expertise deel met anderen en meehelp als afdeling en personen uit te groeien naar hogere hoogten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play