WELKOM OP MIJN PROFIEL:

Ik ben een spontane, ambitieuze professional die haar sporen heeft verdien op een breed vakgebied. Na de functie van Intercedente heb ik mijn cijfermatige skills ontdekt en verder ontwikkeld. Eerst in de functie van salarisadministrateur en boekhouding vervolgens in de functie van Financieel Interim. Bij een breed scala van bedrijven diverse uiteenlopende opdrachten volbracht. Variërend van debiteuren, crediteuren, periodieke aangiften, financiële rapportages, jaarrekeningen tot aan het adviseren van investeringstrajecten en het reorganiseren van diverse afdelingen binnen organisaties.

Op het gebied van personeel lagen mijn verantwoordelijkheden vooral binnen het verzuimmanagement, Wet poortwachter, arbeidscontracten, functionering- en beoordelingsgesprekken, salaris, loopbaanverankering en de werving en selectie. Daarna heb ik mijn horizon verbreed, mijn kennis verdiept in social recht, arbeid & organisatiepsychologie, coaching en trainingen. Zowel profit als non- profit opdrachten succesvol afgerond. Ik kom het beste tot mijn recht als ik de ruimte krijg voor menselijk contact. In de rol van leidinggevende van een team, adviseur, collega, begeleider of coach.

Mijn expertise in de functie van trainer en coach, en waar ik veel energie van krijg is; 'Mensen in hun kracht zetten.' Bewustwording van kwaliteiten, het maken van keuzes en belemmeringen ombuigen naar nieuw perspectief tijdens een persoonlijk of arbeid gerelateerd ontwikkelingsproces. Waarbij het inspireren, enthousiasmeren en motiveren ten grondslag ligt. Van samen werken naar zelfredzaamheid.

Vanuit mijn werkervaring in de functie van Interim manager communiceer ik op diverse niveaus en integreer snel binnen de cultuur, beleid, werkzaamheden en software systemen van organisaties.
Relevante vakbekwaamheid: het volgen van symposiums, seminars, trainingen en cursussen.
Stilstaan= achteruit gang!

VOOR MEER INFORMATIE DOWNLOAD MIJN CURRICULUM VITAE
REFERENTIE: Aanwezig onder Portfolio
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play