Ervaren coach/teamcoach met de focus op zelfregie en motivatie. vaardig in teammotivatie, teamanalyse, coaching en training op zowel individuele als teamvraagstukken op de werkvloer. Met de focus op eigen regie en verantwoordelijkheid, train en coach ik mensen.
Geef ik hen inzicht in het eigen gedrag en het effect daarvan op de omgeving. Leer ik hen waar en hoe je zaken kunt beïnvloeden.
Ik heb veel ervaring met zelforganiserende teams en het begeleiden van trajecten waarbij medewerkers meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen of meer regie willen krijgen op zichzelf en de eigen carrière. Daarnaast ben ik goed in het begeleiden van mensen de zichzelf beter willen presenteren. Daarbij kun je denken aan presenteren en leiderschapsontwikkeling. Maar ook bij bv sollicitatievaardigheden voor medewerkers die al dan niet gedwongen de arbeidsmarkt op gaan.
Met mij haal je een dynamische, goedlachse, prikkelende, uitdagende coach in huis die op respectvolle wijze een confronterende stijl hanteert die uitnodigt tot bewustwording en verandering.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play