Met een diploma vertaler-tolk Nederlands-Frans-Spaans en een Master Meertalige Communicatie op zak, vul ik mijn dagen met mijn passie: alles wat met talen te maken heeft. Van vertalingen en copywriting tot taalcorrecties en diverse taaltrainingen. Daarnaast studeerde ik ook Pools en Engels in mijn vrije tijd.

Because language matters.

Dagelijks organiseer en geef ik taaltrainingen Nederlands (voor anderstaligen), Frans en Spaans. De trainingen zijn steeds op maat voor particulieren en bedrijven en gaan door op flexibele tijden (zowel overdag als ’s avonds). De inhoud en het tempo van de cursus wordt aangepast aan het doel van de taaltraining. Vooraf samengestelde syllabi heb ik niet, maar ik stel alles samen naar de wensen en noden van de trainee.
Volgens ERK-niveau geef ik Nederlands tot C1, Frans tot B1+ en Spaans tot A2+.

Trainingen voor particulieren kunnen op locatie of bij ons op kantoor; voor bedrijven wordt er vaak gekozen om de training op locatie te organiseren. Maar ook Skype-opleidingen zijn een perfecte oplossing om grote afstanden te overbruggen.

Stuur gerust een mail voor meer informatie of kijk eens op maatadvies.be

Naast taaltrainingen houd ik me ook graag bezig met vertaalwerk. Wanneer ik vertaal -of het nu om een nieuwsbrief, een technische website of een blog gaat- streef ik er steeds naar om zo dicht mogelijk bij het ‘gevoel’ van de originele tekst te blijven. Wanneer het doelpubliek niet merkt dat het om een vertaling gaat, is mijn doel geslaagd.

Als Vlaamse die verschillende jaren in Nederland gewerkt heeft, ben ik maar al te goed bekend met het verschil tussen het Nederlands en het Vlaams. Denkt u eraan om ook in België de markt te veroveren? Vergeet dan zeker niet om uw teksten te laten vervlaamsen! De kleine nuances maken echt het verschil!
Het liefst vertaal ik van het Frans, Spaans of Engels naar het Nederlands, maar andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk.

Zelf iets geschreven dat u wilt laten nalezen? Of vindt u niet de juiste woorden om uw ideeën op papier te zetten? Ook daar help ik u graag bij!

Op persoonlijk vlak houd ik, naast schrijven en vertalen, van bootcamptrainingen en als het weer een beetje meevalt, sla ik ook graag een balletje op de golfbaan of maak ik een ritje met mijn motor.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play