Bjorn is een gedreven professional met een brede interesse, die zich snel in nieuwe materie kan verdiepen en zich uitstekend binnen korte tijd kennis eigen kan maken.
Bovendien beheerst Bjorn de vaardigheid om snel een volledig beeld te hebben van een (nieuwe) omgeving en kan hij oplossingen aandragen die zorgen voor een effectievere afhandeling van werkprocessen.

Gedurende zijn IT loopbaan heeft hij zich ontwikkeld in verschillende programmeertalen en is hij in staat gebleken om van a tot z (zoals database, back-end en front-end) projecten kan initiëren, begeleiden, uitvoeren en opleveren.

In de jaren daarvoor heeft Bjorn zich in de functie van manager met name ontwikkeld in coaching, competentiegericht leidinggeven en procesverbetering. Hierin heeft hij in zijn functies als manager de afdelingen en het filiaal naar een hoger niveau gebracht.

Bjorn is gemotiveerd, communicatief vaardig, positief en vastbesloten om binnen planning en volgens budget een goed en kwalitatief hoogwaardig resultaat te leveren.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play