Actieve, activerende copy. Geschreven voor de lezer, maar tegelijkertijd SEO-geoptimaliseerd. Dát is het snijvlak waarop ik copy creëer. Met ruim vijf jaar aan bureau-ervaring voor A-merken weet ik als geen ander een boodschap in tekst te verpakken. En met mijn journalistieke achtergrond weet ik precies hoe ik jouw verhaal het beste vertel. In zowel short als long copy en voor zowel persberichten, webteksten, productteksten als blogposts.

Omdat ik altijd benieuwd was of mijn copy optimaal presteerde, heb ik mij sinds begin 2018 verder gespecialiseerd in SEO. Hiervoor kan ik de volgende taken uitvoeren: concurrentieanalyse, zoekwoordenanalyse, zoekwoordenonderzoek, backlinkanalyse, pagina-analyse, domein-analyse, content-optimalisatie, data monitoring via Data Studio. Door resultaten te monitoren kunt u precies zien welke pagina's op uw domein het beste presteren en krijgt u extra inzicht in wie uw bezoekers zijn.

Door deze combinatie van activiteiten kan ik u van begin- tot eindfase helpen de voor u optimale content te creëren. Van het bedenken en uitwerken van content tot het bepalen van een contentkalender op basis van zoekwoordenonderzoek. En van het analyseren van huidige pagina's en optimaliseren daarvan tot het meten van content in Data Studio. Wel zo fijn, want zo schakelt u het volledige proces met een en dezelfde persoon die precies weet wat er speelt. Scheelt u tijd en levert extra goed presterende content op!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play