Ik ben een ervaren Java/PHP software ontwikkelaar en ontwikkel sinds mei 2006 aan web applicaties en hun databases (zoals Oracle, MySQL, Postgres) voor uiteenlopende opdrachtgevers. In mijn opdrachten heb ik ervaring opgedaan met uiteenlopende gebruikersgroepen, hun behoeftes en gestelde prioriteiten.

Ik heb de capaciteit om mij snel de materie, waarbinnen de opdracht zich afspeelt, eigen te maken en kan daardoor in korte tijd productief zijn. Ik kan zowel zelfstandig als in (wisselend) teamverband mijn werk doen. Op basis van verkregen informatie kan ik een eerste oplossingsrichting formuleren en toelichten binnen het team en/of mijn opdrachtgever. Hierbij kan ik goed verschil maken tussen relevante en niet of minder relevante informatie. Vanuit deze afstemming vul ik vervolgens de oplossing (technisch ontwerp / specificaties) in en zorg voor een correcte en tijdige realisatie.

Kenmerken die mij als persoon omschrijven zijn: systematisch, logisch, nauwkeurig, geduldig, diplomatiek, weloverwogen en positief kritisch
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play